From me to me

Birthday & my favourite summer drink

I dag er det en god dag, faktisk en ekstra god dag, for i dag er det min fødselsdag. Jeg har været på arbejde hele dagen og er på vej hjem nu, men ville lige fortælle lidt om weekenden.

 photo 70B4DEB3-A8D6-4B97-8F3F-DACDA51E3072_zpsaenjmk4h.jpg

I lørdags holdt jeg fødselsdag for min mors del af familien. Det foregik hos min mormor (som er min nabo), da hun manglede at holde housewarming, så vi slog det sammen. Vi var ret heldige med vejret, hvilket inviterede til grill og havehygge, som I kan se på billedet.

Som en lille velkomstdrink lavede jeg Tinto de Verano og min familie var vilde med det! Det er nok den mest simple drink, så I skal selvfølgelig også have glæde af den (hvis I ikke allerede kender den). Den består i alt sin enkelhed af 1 flaske vin, 1 liter Sprite, økologiske citroner og appelsiner og isterninger. Normalt bliver den serveret ligesom punch i en stor bowle, men da vi desværre ikke havde det, blandede jeg væskerne i en skål og hældte det på to karafler med skiver af citron og appelsin og isterninger i. Man kan jo så variere den ud i en uendelighed, det vigtigste er bare, at hvis man bruger frugter med skræl, skal de være økologiske. Det bliver i alle tilfælde ikke sidste gang jeg laver den i år!

Jeg er ked af billedets kvalitet, men det var det eneste jeg tog og det var på Snapchat :-).

 photo 1CAB16DC-CFEE-4317-A299-59024E3321E9_zpsr3knccjd.jpg

Søndag tog Johnni og jeg ud og spiste brunch. Det er jo altid lækkert!
Nu vil jeg skynde mig hjem og fejre resten af min fødselsdag. God mandag!

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

From me to me