Sommerkjoler & workwear

From me to me

 photo Udklip_zps2sg4lyhv.png
I anledning af min forestående fødselsdag og det faktum, at min gamle telefon er tæt på at stå af, bestilte jeg forleden en ny. Men hold nu op hvor er levering på sådan noget dog langsomt. I ved, det man glæder sig rigtig meget til at modtage…. Har allerede modtaget skærmbeskyttelse og cover, som er bestilt fra to helt andre steder. Men jeg må væbne mig med tålmodighed lidt endnu og glæde mig over, at jeg nu endelig kommer med på den nye teknologi igen. Den jeg har nu, er den gamle 5’er, så den er jo for længst blevet ud dateret. Og ja, jeg har købt den i lyserød, selvfølgelig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerkjoler & workwear