Birthday wishes

Sommerkjoler & workwear

Jeg er altså virkelig fan af det vejr her! Varmt nok til at gå uden trøje og med bare tæer, men alligevel ikke så varmt at man ikke kan holde det ud (selvom det sjældent bliver så varmt herhjemme). Men vejret her får mig virkelig til at længes efter lækkert sommertøj, og med en forestående ferie om ikke så længe, kigger jeg især efter sommerkjoler.

Jeg har forelsket mig lidt i disse kjoler. Dem fra Stine Goya er ikke lige indenfor mit budget, men dem fra Esprit er mere i min prisklasse og stadig ligeså lækre! Esprit’s tøj er ikke vildt billigt, men i et godt prisleje, hvor man så også får kvalitet for pengene. Jeg synes nemlig, at jo ældre jeg bliver (bliver jo snart 23 – SÅ gammelt!), jo mere vil jeg gerne betale for mit tøj og på den måde få noget, der holder mere end én sæson og som holder på formen osv. Dog er jeg stadig ikke gammel (og rig) nok til at ville smide 2.500kr. efter en kjole :-).

Esprit vs Stine Goya

Esprit: 1234 // Stine Goya: 1 234

Egentlig husker jeg nok bedst Esprit som de t-shirts min mor gik med engang med logo på, men de har virkelig fulgt med hvad angår trends, synes jeg. Blandt andet hvad angår sommeragtigt workwear til kontoret, som jeg de sidste par uger har fundet ud af, at jeg virkelig mangler! Det er ikke fordi der er nogen dresscode på mit arbejde, men jeg synes dog stadig der er grænser for, hvor meget hud man kan vise på kontoret og jeg ser helst at, tøjet udtrykker en vis seriøsitet, da det jo er sådan jeg gerne vil opfattes af mine kollegaer. Derfor ville disse items passe rigtig godt ind i min garderobe.

Summer workwear

Denim bluse: her // stribet bluse: her // prikket top: her // taske: her // armbånd: her // poncho: her // nederdel: her // bukser: her

Udover en masse lækkert tøj, sko og accessories, har Esprit blandt andet også badetøj og interiør. Det er i alle tilfælde ikke sidste gang jeg har været en tur forbi deres webshop.

Hvad med jer? Har I udset jer nogle lækre ting til sommer?

 photo e938e617-a6aa-4289-8a22-85d7b7f44352_zpsj4lpkrzv.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday wishes