Forårsfornemmelser

Et outfit & en lækker weekend

 photo michelle_zpsanpjmibi.jpg FOTOGRAF: EMMI EUGENIE PHOTOGRAPHY

Det var tiltrængt med weekend! Selvom jeg lige har haft ferie, så er de første arbejdsdage altså stadig lidt hårde. Og de næste par uger bliver, i hvert fald på det ene arbejde, lidt hektiske og fyldt med opgaver. Hårdt, men super spændende!

Igår mødtes jeg med de søde Paris-piger til sushi og masser af snak. Vi spiste på vores favorit sted Takii Sushi på Jagtvej, det kan virkelig anbefales.
I aften skal Johnni og jeg til fødselsdag og i morgen skal jeg til middag hos en veninde. Mon jeg kan få en weekend efter weekenden? Jeg får i hvert fald brug for en!

Disse billeder er fra mit og Emmi’s shoot. Vi havde en masser fede idéer, men vejret var bare ligesom ikke rigtig med os, så vi søgte ly på Emmery’s, og første fotosessionen der :-).
Emmi forstår virkelig at få mine gode sider frem på billederne, ofte nogle sider jeg ikke selv kan se, før jeg får billederne. Hun er virkelig dygtig og hvis I har brug for en fotograf, så skal I altså lige have hende i tankerne!

God weekend <3

 photo michelle-2_zps9e4zuhce.jpg

 photo BD31253F-9E11-447B-BD21-59F1D23E4E53_zpsajaoooew.jpg

T-SHIRT – MONKI // BLAZER – VERO MODA // TROUSERS – ONLY

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfornemmelser