Afsti' afsted // til Sverige

Skiferie status // styrt – før & efterbillede

 photo 8DB5FE39-0936-4E64-B991-4C5B18C8FFB3_zpsopgugr4l.jpg

Igår morges så jeg ud som på det første billede – klar til en hel dag på ski. Ca. 1 time efter kører jeg og min onkel sammen i høj fart, ryger til hver vores side i diverse kolbøtter og andre tricks, og da jeg lander har jeg bare rigtig ondt i hovedet (og jeg har endda hjelm på!) jeg prøvede at rejse mig op og gå, men måtte hurtigt sande, at det ikke ville være til nogen nytte. Så en snescooter blev tilkaldt, derefter en banan, jeg fik en halskrave på, fordi de både mistænkte en blødning i hjernen og brud på nakkehvirvler, bananen fragtede mig til ambulancen der holdt og ventede. Jeg havde bare rigtig ondt og var så forvirret og rundt på gulvet. Ambulancen kørte mig til et hospital her i Åre, hvor jeg blev tjekket yderligere og sendt med en anden ambulance til hospitalet i Østersunds. Her tjekkede de alle mine nervesystemer og alle mulige andre ting, der heldigvis udelukkede både blødning i hjernen og brud på nakkehvirvler. Jeg fik endda ultralydsscanning på blæren! Ja de var hele vejen rundt. 10,5 time efter styrtet, blev jeg udskrevet igen med en hjernerystelse – pyha! På det andet billede er jeg næsten clearet for alle tingene, ortopæd-kirurgen manglede lige at kigge på mig en sidste gang.

Jeg må indrømme, at jeg på nogle tidspunkter var bange! Bange for at de havde ret i deres antagelser. Men jeg var heldig! I dag er jeg ret svimmel og forslået rundt omkring på kroppen, men det er jo ingenting i forhold til alt det de troede.

Så husk skihjelmen, cykelhjelmen, rulleskøjtehjelmen og alle de andre hjelme. Hvis ikke jeg havde haft hjelm på, var jeg nok ikke sluppet så nemt som jeg er.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsti' afsted // til Sverige