Sommer øreringe med rabat

Be my valentine

 photo 9A1856AB-91B6-4AC6-9B7A-A2936D990C60_zpsircjbxaz.png

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

Hvis I ikke lige var klar over det, så er det Valentines Day på søndag. Og selvom det nogle måske synes, at det er noget opreklameret, amerikansk fis, så er det nu en god lejlighed til, at forkæle dem man elsker eller måske endda en selv.

Hvisk kører en kampagne der hedder Be My Valentine, med en masse smukke smykker. Se dem alle her.
De har også 20% på nogle af smykkerne, så selv hvis man ikke giver gaver, er det en god mulighed for, at forkæle sig selv lidt ekstra. Se smykkerne med 20% her.

 photo 4C019EF4-E27D-4C04-AF09-E08A288D9007_zpsi0xeaiaq.jpg

Vil du gerne give noget andet, kan jeg anbefale Interfloras nye koncept Posy. Det er sådan nogle flotte buketter man kan købe der! Man kan enten vælge en engangslevering eller levering på faste dage. Jeg har bestilt en engangslevering til én, som jeg ikke vil røbe herinde endnu, i tilfælde af, at personen læser med :-). Men jeg synes altså ikke kun at Valentines Day er for kærester!

Hvad skal I lave på søndag? Johnni og jeg kører på skiferie lørdag eftermiddag, så hele natten bliver brugt på at skiftes til at køre bil – romantisk ikke? Søndag ankommer vi så til Åre i Sverige, og så skal dagen ellers bruges på ski og hygge! Helt okay efter min mening.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer øreringe med rabat