Photoshoot // Emmi Eugenie

Når gråt er godt

 photo CB28468F-3057-48F1-8AF9-CA2E7FDBFD9A_zpsztxjlwzz.jpg
FOTOGRAF: EMMI EUGENIE PHOTOGRAPHY

Okay, så jeg har indset noget. Og det fylder (åbenbart) rigtig meget hos mig. Jeg har 4 overordnede farver i mit skab: sort, grå, hvid og navy. Det er helt klart de farver jeg føler mig bedst tilpas i. Det er egentlig ikke så meget et problem, jeg tror rigtig mange har det på samme måde. Problemet opstår, når jeg fx kigger på min instagram profil. Jeg har næsten gråt tøj på, på alle billeder fra det sidste stykke tid! Og er grå en kedelig farve? (Gider ikke diskussionen om grå og sort er en farve, for JO det er det, på mit tøj!) Men nej, jeg synes faktisk ikke, at grå er en kedelig farve. Jeg kan da godt se, at rød og gul er lidt mere pang-i-det, men grå er nok en af de flotteste farver, ifølge mig. Da jeg købte hatten, som jeg har på på billedet, sagde min mormor, at jeg skulle have haft købt den i rød. Det havde jo været lidt mere friskt og livligt, og klæde en ung pige som mig. Men jeg kunne ALDRIG finde på, at iføre mig en rød hat, eller noget andet meget rødt for den sags skyld.

Så jeg synes egentlig bare, at vi skal omfavne de ikke-så-sprælske farver og sige, at de også er rigtig flotte. Det fortjener de vel lidt, når nu de bliver brugt så meget mere end de andre.

Se hvad jeg mener med min instagram her: (og nu jeg tænker over det, kunne jeg selvfølgelig godt variere det lidt mere, så det HELE ikke bliver gråt)

 photo CF82E301-DF10-4748-99A8-12F9CB5B31E8_zpsvfim4qae.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photoshoot // Emmi Eugenie