Nogen (eller noget) fylder år i dag!

En hård weekend & Hvisk

 photo 1122f818-2da2-4f4a-ac27-f66307a176d1_zpssjbucqtf.jpg

AFFILIATE: Honeycomb Tusk Silver (Hvisk) 

Puha, denne weekend blev ikke lige så afslappende og stille som jeg havde troet. Med hele to sygehus besøg med min mor, det første hele fredag nat, blev den en del mere turbulent. Der er dog styr på tingene nu, og det var heldigvis ikke noget meget alvorligt, omend stadig meget smertefuldt. Det gør virkelig ondt, at se en man elsker have det så dårligt. Og så havde vi bare en rigtig dårlig oplevelse med Slagelse akutafdeling. Jeg forstår ikke hvorfor man bliver læge, hvis man ikke gider at have med patienter at gøre. Tænk at man betaler så meget i skat, for at kunne komme på sygehuset, og når man så en sjælden gang bruger det, så føler man sig bare til besvær. Så var Holbæk skadestue en helt anden, og meget positiv oplevelse. Utroligt at der kan være så meget forskel.

Men til en helt anden ting; jeg er så småt begyndt at style smykker fra Hvisk igen, efter et par måneders pause. Så hvis I vil se de nyeste stylings, kan I gøre det her. P.s I må gerne give dem et like!

Hav en god tirsdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogen (eller noget) fylder år i dag!