Vildt udsalg på Loftet!

Let’s get personal

 photo 2277bc2a-5e80-4e71-a8e5-d1b737568f78_zpslce3qolm.jpg

Det her er noget der fylder en del hos mig, hver dag. Og det har gjort det længe. Jeg har nemlig ikke rigtig nogen passion for noget. Jeg hører og læser rigtig ofte, at passion er det der driver værket, at man skal følge den og gøre den til sin levevej. At dem der lever af deres passion, er så uendeligt lykkelige. Men jeg har ikke fundet min. Hvis den da overhovedet findes. Misforstå mig ikke, jeg kan godt lide mine jobs og den uddannelse jeg har taget. Jeg kan sagtens se hvor jeg kan komme hen med det, og det er også et sted jeg gerne vil hen. Men det er ikke noget jeg brænder for. Jeg interesserer mig også for mode, en del faktisk. Og jeg prøver også stædigt at holde fast i, at det her en modeblog. Selvom der unægteligt ikke er særlig meget moderelateret herinde. Og jeg ikke er den store fashionista, ja egentlig er jeg vel bare en slave af moden. Men  det er heller ikke arbejdslivet, der er det store problem. Jeg kan godt lide hvad jeg laver og jeg glæder mig til at se hvordan det udvikler sig hen af vejen. Det store problem er min fritid, eller bare mit liv helt generelt.
Jeg har ikke noget, som jeg elsker at lave når jeg har fri, ikke noget der optager min tid og sluger min opmærksomhed. Og jeg tror det er derfor, at bloggen her ofte halter lidt. Jeg er ikke springfyldt med idéer og motivation, jeg brænder ikke inde med en masse, som jeg er nødt til at fortælle jer om. Og det piner mig faktisk lidt. Jeg er så misundelig på dem, der bare ved hvad de brænder for. Dem der finder på alle de quotes om passion i livet. Jeg føler nok bare lidt, at jeg er et sted midt imellem. Jeg interesserer mig for en masse ting, nogle mere end andre, men der er ikke noget, jeg er rigtig passioneret omkring.

Grunden til, at jeg skriver dette indlæg, er at jeg har følt at jeg var lidt for ufokuseret og forvirret. Specielt her på bloggen, hvor jeg ikke har fundet min ‘niche’. Jeg gjorde så det dummeste, at jeg googlede: “how to find your blog niche” og det første der kom op var: what is your passion and hobby? Og det kunne jeg ikke svare på. Kan du?

4

 • Nick

  Det er et langt liv og der er rigeligt plads til flere “passions”. Det er fint at have en bred og åben tilgang til omgivelserne og tilværelsen. Der skal nok være perioder, hvor enkelte sager/emner vil fylde en stor del af dit liv, men meget få ting er interessante nok, til at bruge 50+ år på.

  Måske bliver din sande passion i livet, at være mor… Just saying – skal ikke fortolkes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Ja du har jo nok ret 🙂 man hører bare næsten ikke om andet, end folk der har fundet deres ‘kald’. Men ja, der kan nå at komme mange ting endnu, som vil fange min interesse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuh, jeg kender det alt for godt! Her de sidste par år har det været virkeligt nedslidende ikke at kunne finde en passion/hobby efter at have droppet ud ad adskillige fritidsaktiviteter… Ligesom dig har jeg været glad for uddannelsesplaner, job og det hele, men der har bare lige manglet den der ekstra gnist – men den har jeg fundet nu! Det er meget svært for folk på min alder, når folk spørger, hvad man laver i sin fritid, når man ikke har en konkret fritidsaktivitet;-) Nu har jeg ved at afprøve en masse muligheder, besøge ungdomsuddannelser og være i praktik fundet nogle ting, som jeg brænder for – i hvert fald hvis man blander dem lidt… Derudover er jeg begyndt at blogge, og selvom jeg ikke drømmer om at blive fuldtidsblogger, passer det meget bedre til mig end alle de andre muligheder… Jeg har et par indlæg om drømmejobbet og -uddannelsen på min blog, hvis du vil have flere detaljer;-)
  Mit bedste råd vil derfor være, at prøve dig frem og være tålmodig! Derudover skal man huske, at følelsen af at “brænde” for noget måske ikke er så vild, som andre for det til at lyde;-)
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Tusind tak for din kommentar Laura! Det er rart at vide, at man ikke er den eneste der haft de tanker 🙂 og virkelig dejligt du har fundet frem til noget, det vil jeg da lige læse lidt nærmere om 😉 men ja, jeg har også tænkt, at måske er passions-følelsen ikke lige så fantastisk som man hører rundt omkring!
   God dag til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vildt udsalg på Loftet!