Victory med rabat

Vildt udsalg på Loftet!

Godmorgen, eller god formiddag hedder det vel nu. Jeg har selv været oppe i et par timer, når man passer hund er der ikke noget der hedder at sove længe… Johnni kørte på skiferie tidligt imorges, så jeg har bare taget det helt i mit eget tempo.
Jeg ved godt, at der er udsalg alle steder og man bliver fristet hele tiden. Men hvis I ikke har været forbi Loftet’s udsalg, så synes jeg lige at I skal give det et kig, for der er virkelig nogle gode ting, til virkelig billige priser. Blandt andet By Malene Birger, Tommy Hilfiger, Baum & Pferdgarten, Wood Wood og Mads Nørgaard. Jeg har fundet mine favoritter frem og det kribler i fingrene for at købe det hele! Se hele udsalget her. 

 photo 1_zpsc0wttibb.jpg

1 // 2 // 3 // 4

 photo 2_zpsnefhdnad.jpg

5 // 6 // 7 // 8

Nu vil jeg gå ned og hente en pakke og derefter gøre mig klar. I aften skal jeg til julefrokost med Irma.dk og temaet er James Bond :-D. Det skal nok blive sjovt!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victory med rabat