My skincare routine

Lækker indpakning

 photo PicMonkey_zpsraiwruk6.jpg

Det er koldt, det er tidligt mørkt og det sner en del. Det bedste på dage som disse, er at iføre sig en stor, varm strik. Jeg har selv lige tilføjet nr. 4 til samlingen og jeg er vild med både farve, materiale og det oversize look. De andre jeg har fundet, kunne jeg også godt finde på at købe, men nu skal hele mit skab jo heller ikke bestå af strik og vintertøj. Jeg håber da i hvert fald, at der på et tidspunkt kommer noget sommer og sol :-).

1 – Minimum // 2 – Envii // 3 – Selected Femme // 4 – Vila

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My skincare routine