Everyday make-up

My skincare routine

Åh det var dejligt med noget weekend, det var lige hvad jeg manglede ovenpå en ret hektisk uge, med afdelingsskift på det ene job og flere nye opgaver på det andet. Og så gør det jo ikke noget, at lørdagen bliver udfyldt med shopping og lækker frokost.

Forleden skrev jeg om min hverdags make-up, så i dag vil jeg fortælle om min hudpleje rutine.

 photo 47be0f2a-4757-4f40-801f-3844b08aa50f_zpsmd0wyyqg.jpg

Om morgen bruger jeg først Nivea Essentials Micellar Water Sensitive på en vatrondel i hele hovedet. Derefter bruger jeg denne serum fra L’Oreal Skin Perfection og den tilhørende creme. Begge dele er på tilbud lige nu i Matas. Min hud bliver virkelig blød, og det perfekte underlag for make-up.

 photo cb5bcf6d-053b-4d1d-8981-eb0d1642f021_zpsuf0gavwp.jpg

Om aftenen fjerner jeg først min mascara med varmt vand. Bagefter bruger jeg Remington Reveal rensebørste og L’Oreal Sublime Fresh Wash Gel til at rense min hud i dybden. Jeg synes personligt at alle burde eje en rensebørste, for den gør virkelig underværker! Føler mig helt født på ny (måske lidt overdrevet?) hver gang jeg har brugt den. Dog kan det også være lidt hårdt for huden, så jeg bruger børsten til sensitiv hud, nogle gange massagebørsten, og efterfølgende giver jeg huden et godt lag kokosolie, som jeg lader sidde hele natten. Nu er jeg godt nok ikke hud-ekspert, men jeg føler at jeg renser huden for alt skidt, snavs og bakterier og fylder den op med sund og fugtgivende olie.

Jeg har i hvert fald godt kunne mærke en forandring i min hud, men da jeg startede med både L’Oreal’s serie og rensebørsten samtidig, skal jeg ikke kunne sige, om det er det ene eller det andet der hjælper, men jeg vælger at tro på, at det er en kombination!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everyday make-up