Outfit & weekend

Everyday make-up

Hej søde læsere! Først vil jeg lige undskylde for lidt problemer med billederne de sidste par dage. Det skulle gerne løst nu.

I dag tænkte jeg, at jeg ville dele de make-up produkter, jeg bruger til dagligt. Jeg synes nemlig selv, at jeg har fundet en god kombination. Den er nem, rimelig hurtig og meget neutral. Jeg har også et indlæg om mine hudpleje rutiner i ærmet, da det jo unægteligt har en del at sige, om det færdige resultat.

 photo FD86284D-4E19-4504-AC77-D0A0BA64B9F4_zpsyvrlibpm.jpg

På billedet har jeg tømt min make-up pung, så I kan se alle de produkter jeg bruger.
Jeg starter med at lægge BB cream i hele ansigtet. Jeg kan godt lide den blanding mellem fugtighedscreme og foundation, som er super godt på dage, hvor jeg ikke rigtigt har behov for dækning, men mere bare en opfriskning af huden. Jeg bruger denne fra Maybelline, men den er faktisk snart ved at være tom, så hvis I har et produkt I sværger til, er I velkommen til at dele det :-).

Dernæst bruger jeg concealer under øjnene og ved næsen og på eventuelle udbrud. Der bruger jeg denne fra Rimmel. Efterfølgende bruger jeg en bronzer under kindbenene og kører penslen langs hårkanten op til panden. Der bruger jeg bare denne fra H&M, som jeg har brugt i mange år efterhånden. Jeg ved ikke hvilket mærke penslen er, men ikke noget fancy :-).

Til øjenbrynene bruger jeg denne fra L’Oreal. Førhen fyldte jeg mine bryn helt ud med et bryn-kit, men nu vil jeg hellere have dem lidt mere naturlige, kraftige og buskede, og det resultat får jeg med denne bryn mascara. Jeg har den i farven Dark brown.

På vipperne bruger jeg først en vippebukke. Den jeg har er fra Sephora. Dernæst bruger jeg denne mascara fra Clinique. Den hedder High Impact Curling Mascara og kan kun fjernes med 39 varmt vand. Førhen havde jeg problemer med, at min mascara smittede af under mine bryn, men det gør denne ikke. Så den er jeg rigtig glad for. Og den kan fjernes i badet :-).

Til sidst bruger jeg en sort kohl på den våde kant, på de øverste vipper, så vipperne bliver mere samlet. Lige nu bruger jeg denne fra ELF.

Har I nogle hverdags favoritter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit & weekend