Flotte negle for tid & evighed

Outfit & weekend

 photo 12bf0e68-d0c5-4875-b2f2-22df18a6f3cb_zpsumqig5qb.jpg

 photo f61ff52d-e4e5-4db9-8064-bfb73a0c9d99_zps6dnsevgo.jpg

Hej! Her får I en, efterhånden sjælden, outfit post. Sagen er nemlig den, at jeg I hverdagene aldrig er hjemme mens det er lyst, og derfor er det lidt umuligt at skyde billeder, andet end i weekenden.

Men nu til outfittet; som jeg snakkede om forleden, er jeg blevet ret vild med jakkesæt og har et i sort og navy. Igår blev det til det navy sæt, da jeg skulle mødes med en veninde til sushi på Takii på Jagtvej og derefter til en anden venindes fødselsdag. Det er mine studieveninder, og jeg ser dem simpelthen for lidt. Det er jeg lidt ked af, men afstanden gør det altid lidt besværligt, desværre.

I dag står den på en tur i Bauhaus med Johnni, vi har lige et lille projekt i stuen. Jeg håber I har en dejlig søndag, og får ladet op til endnu en uge <3

Blazer – Fillipa K // Bukser – H&M // T-shirt – Samsøe Samsøe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte negle for tid & evighed