Sneakers crush

Flotte negle for tid & evighed

 photo DSC_1405_zps64q8ooyt.jpg

Jeg er simpelthen lige nødt til at dele det her med jer!
Efter arbejde igår osede jeg lidt rundt i Fields for mig selv. Jeg gik så forbi butikken SEACRET, som jeg er gået forbi mange gange, men uden at gå ind. Igår stod der så en pige og delte sæber ud, og da jeg tager imod en ser hun mine negle (som var uden neglelak), og spørger om hun må vise mig noget. Det skal så vise sig at være det SMARTESTE! Hun bruger en buffing block med tre kanter på min pegefingernegl, en side der er grov, en side med bomuld og en side med silke. Og min negl den skinner og er så glat efterfølgende. Jeg blev faktisk ret imponeret! Det holder så i ca. 14 dage, hvor man har skinnende pæne negle. I sættet hører der blandt andet også en neglebåndsolie med, som jeg også fik på og til sidst en creme. Så med omkring 10 minutters pleje hver 14. dag er du altså sikret pæne negle.

Og nu til det, der næsten fik mig til at købe det: når buffing block’en er slidt op og olien er tom, så tager man bare ind i butikken igen og får nye sider på bufferen og fyldt olien op – kvit og frit! Så for omkring 500kr, har man et godt neglekit, ja jeg har næsten lyst til at sige for evigt. Og hvorfor købte jeg det så ikke? Ja det undrer jeg mig da også lidt over nu. Men det er da helt klart en ting der fluks kommer på ønskelisten. Jeg synes i hvert fald, at I skal smutte forbi butikken hvis I er i Fields en dag, og ellers kan I læse mere om det på deres hjemmeside.

Jeg har forsøgt at vise effekten, men det er ret svært at få det frem på et billede. Men måske I kan ane, at min pegefingernegl skinner, modsat mine andre negle.

 photo DSC_1407_zpsfm19vhtd.jpg

English translation: Yesterday I discovered the brand SEACRET and their magical buffing block with cotton and silk. It makes your nails so shiny and smooth and it lasts up to 14 days. The best about the product is that when your buffer is used and the nail cuticle oil is empty, you can go into the store and get a refill and change for free! I got the treatment on my index finger nail, I hope you can see the difference from my other nails. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakers crush