Outfit inspiration

Sneakers crush

 photo PU112A063-K1111_zpshet3ydlr.jpg  photo PU112A063-C1111_zpsllpdxfeq.jpg

NAVY // GRÅ

Jeg har virkelig set mig varm på de her sneakers, specielt dem i navy! Drømmer lidt om at tilsætte et par hvide trousers og en oversize t-shirt eller skjorte. Det må jeg dog nok vente et par måneder med, til temperaturerne er steget lidt ;-).

I dag har dagen bare stået på arbejde, indkøb og madlavning (og en lille lur). Men ikke desto mindre har det været en god dag! Bare sådan en dejlig hverdag, som er lige som den skal være. Nu vil jeg slappe af og lade op til imorgen.

Håber I har en dejlig aften <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit inspiration