Velkommen 2016

Outfit inspiration

 photo PicMonkey Collage_zpskd0tdb1v.jpg

Puha, så er vi igang med hverdagen igen. Det er liidt hårdt synes jeg, men også meget rart.
Disse billeder inspirerer mig rigtig meget for tiden. Det er også primært det, jeg går i lige for tiden. Trousers, jeans, store striktrøjer, turtlenecks og suits, når det skal være lidt pænere. Jeg elsker jakkesæt lige for tiden, og det bliver nok også det, jeg trækker i på lørdag, når jeg skal til fødselsdag. Hvilke outfits inspirerer jer lige nu?

Billederne er fra Pinterest. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen 2016