Marienlyst Badehotel + mine nytårsplaner

Velkommen 2016

 photo 28A6A684-FBA9-4244-95D7-2EA9324D84BF_zpsdqhzfggj.jpg

 photo 7C0A52CB-0ACF-49C1-80C7-BF8EA0B6672C_zpszbt06e0v.jpg

Hej skønne læsere. Jeg håber I er kommet godt ind i det nye år. Vi havde en rigtig dejlig aften med gode venner. Og jeg havde det faktisk godt igår! Lidt træt, men ingen tømmermænd. Så dagen blev brugt på at passe en tømmermændsramt kæreste :-).

Jeg har faktisk ikke rigtig nogle billeder af mig selv fra nytårsaften, jeg tog mest billeder af andre. Men jeg havde denne kjole på fra Only, som jeg også har vist i nytårsguiden.

2016 bliver et spændende år for mit vedkommende. Jeg starter året ud med mere arbejde og flere spændende opgaver. Så jeg har faktisk et fuldtidsarbejde, bare fordelt på to forskellige jobs. Den første ferie er planlagt, den finder sted i februar. Og der er lagt i støbeskeen til en mere senere på året. Derudover er planen at søge ind på kandidat efter sommer. Selvom det er dejligt ikke at skulle tænke på skole, så savner jeg lidt at være studerende. Og når jeg kigger i min fremtidskugle, så er en kandidat-uddannelse det helt rigtige.

Så jeg glæder mig til det her år, og til at se hvad det bringer. I vil selvfølgelig kunne følge med i det hele herinde. God lørdag (er det ikke lørdag i dag?) <3

English translation: Hi sweet readers. I hope you had a great New years eve! I certainly had. Unfortunately I didn’t get any pictures of just me, but I was wearing this dress. The new year brings a lot of good things to me. First of all more work with new and exciting things. Then a vacation in February and hopefully I am starting a master degree after summer. So I am really looking forward to this year and to share it with you <3 happy saturday! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marienlyst Badehotel + mine nytårsplaner