DEN STORE NYTÅRSGUIDE #3

Top 3 indlæg i 2015

Nu er 2015 jo året hvor bloggen her blev født, så jeg har ikke noget at sammenligne med fra tidligere år. Jeg syntes dog stadig det ville være sjovt at se, hvilke indlæg der blev læst mest her det første år.

 photo DSC_0616_zpsitf44mlu.jpg
3. Hvisk Stylist
Da jeg fortalte jer, at jeg var blevet stylist for Hvisk. Jeg bruger det faktisk ikke rigtig mere, jeg gik lidt i stå, da der var en periode hvor næsten alle udlånssmykkerne var udlånt. Siden da er jeg ikke rigtigt kommet igang igen.

 photo DSC_0375_zpsusmtrley.jpg
2. DIY spisebord
Jeg viste vores hjemmelavede spisebord frem. Jeg er stadig meget glad for det, og selvom vi ikke særlig tit rent faktisk spiser ved det, så passer stilen bare så godt til os.

 photo 0708e85d-24fd-42e7-b89b-c78723598615_zpswgwhjxkv.jpg 1. Tip: Billigt skoskab
Det mest populære indlæg i 2015 er, underligt nok, da jeg tippede om hvor vi havde købt vores skoskab. Et ganske almindeligt IKEA skab, ikke noget fancy der, men stadig en rigtig god og billig løsning til en lille entre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN STORE NYTÅRSGUIDE #3