Top 3 indlæg i 2015

2015 – tilbageblik

 photo e6760e5c-1f26-4341-b1a0-561a99e55dd1_zpsfzhdhk9p.jpg

Er I klar på et langt og personligt indlæg? Here goes!
År 2015 har på mange måder båret præg af eftervirkninger fra 2014, som på alle måder var det, jeg vil kalde for ‘mit år’. For at forstå det hele, vil jeg starte ud med at ridse 2014 kort op for jer. Det var året som jeg brugte næsten halvdelen af i udlandet. Jeg boede for første gang for mig selv, i udlandet. Man kan vidst godt sige, at jeg rev mit solide fundament væk under mig og sprang ud af min comfort-zone. Det var det mest skræmmende, men samtidig også det aller bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg kommer således hjem til Danmark igen uden arbejde, en håndfuld venner fattigere, men bestemt også en håndfuld rigere.

 photo DSC_0877_zpskbomk28n.jpg

Jeg starter derfor 2015 ud med jobsøgning, der heldigvis hurtigt giver pote og jeg starter i Irma.dk d. 19. januar. Det er også her jeg starter bloggen og begynder at rykke mine grænser for, hvad jeg deler med andre og hvad jeg holder for mig selv. Årets eneste udlandsferie, hvilket rummede meget tomt sammenlignet med året før, var til Frankrig i februar. Jeg ligger syg langt det meste af ferien, og kommer derfor ikke meget ud af sengen. Tilbage fra ferie igen starter bachelor-projekt skrivningen. En både spændende, frustrerende og lærerig periode. Det bliver heldigvis færdiggjort tilfredsstillende, og selvom jeg ikke er helt færdig med uddannelse på det tidspunkt, var det en stor lettelse, at have det bag sig.

 photo B441C6A9-5D0F-418A-8453-A7E903742034_zpsea13yql2.jpg

Sommerferien var som sådan ikke noget særligt. Jeg arbejdede kun 2 dage om ugen, men alligevel gik den rimelig stærkt. Højdepunktet var Roskilde Festival, en sommertradition jeg virkelig holder af! På kærlighedsfronten bar året også meget præg af, at 2014 virkelig bekræftede, at Johnni og jeg er det helt rigtige for os begge. Så det har faktisk bare været stille og roligt, sikkert og dejligt.

 photo PicMonkey_zpsehjmm5ui.jpg

Efter sommerferien starter jeg på et valgfag og i starten er hverdagen faktisk lidt kedelig. Jeg arbejder ikke så meget og har meget lidt skole. Dog har hele året været med alle weekender fri. Det er virkelig fantastisk, efter mange år med butiksarbejde. I oktober får jeg endnu et arbejde og så begynder jeg lige pludselig at få travlt, med at få tingene til at hænge sammen. Det lykkes dog og jeg færdiggør min uddannelse her i december.

 photo 9d0e57bd-b17f-4efc-a71a-31e7c81e25e5_zpssdd6p5ci.jpg

I dette år, har jeg virkelig kunne mærke at jeg bliver ældre. Forstået på den måde, at jeg helst ikke gider i byen længere. Ja ja, jeg er stadig ung og alt det der. Men byture giver mig ikke længere noget, tværtimod. Så snart jeg står på et diskotek, fortryder jeg. Jeg vil meget hellere hygge mig steder, hvor man kan sidde ned, selv bestemme musikken, få noget at drikke uden at stå i kø hele tiden. Jeg har også kunne mærke, at jeg vokser mere og mere fra mine forældre. Selvfølgelig elsker jeg dem lige så højt som jeg hele tiden har gjort, men behovet for deres opmærksomhed, accept og tilstedeværelse er blevet mindre. Det tror jeg er meget normalt i min alder.
Jeg tror man kan konkludere, at dette år er blevet brugt på praktiske ting, som at tjene penge efter at have brugt en masse året før, at få studierelevant arbejde i stedet for at stå på en tank hver weekend og finde ud af, hvad jeg egentlig vil med uddannelse og arbejde senere hen. Det bliver spændende at se hvad 2016 bringer.

 photo 2EF7348C-686F-42EC-96BA-B2ED10CB885F_zpsmsqufd9l.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 3 indlæg i 2015