Selected Femme udsalg

DEN STORE NYTÅRSGUIDE #2

Så fik vi overstået julen og er nu endnu tættere på nytårsaften. Hvis I, ligesom jeg, har styr over jeres outfit til festen, men lige mangler skoene, tasken eller neglelakken, kan I få lidt inspiration her. Hvis I ikke har helt styr på outfittet endnu, kan I se den første guide jeg lavede sidste søndag her. Selvom nytårsaften jo er lidt speciel og man gør lidt mere ud af den aften end en almindelig weekend aften, så kan jeg bedst lide at have accessories på, som kan bruges igen. Så de items jeg har valgt her, er altså nogle jeg også ville bruge til mere ‘almindelige’ aftener.

 photo sko_zps9xp9gkgo.jpg 1 – H&M 349.- // 2 – Bianco 499,- // 3 – Pull & Bear 383 ,-

 photo taske_zpsd4fxlfwa.jpg

1 – H&M 179,- // 2 – Michael Kors 1495 ,- // 3 – Warehouse 298,-

 photo b_zpsqydj6g7o.jpg1 – H&M 39,- // 2 – Revlon 85,- // 3 – Chloé 449,- // 4 – Nordic Tan 89,-

English translation: Part two of my guide to the New Years Eve outfit. See my first guide here. Even though it is New Years Eve, I like to keep it simple so I can use the items again later on a normal weekend night.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selected Femme udsalg