Dagen derpå...

Julefrokost outfit af gaver

 photo 1A2D5276-4EF5-4F79-B27F-0863EFE29A65_zpsgflo5ic0.jpg

 photo BBED97F6-2F35-4E3C-8EBC-1B623BFD7B9E_zpsmzsk2bjh.jpg

Godmorgen derude! Jeg tænkte at jeg ville vise jer disse billeder. De blev taget igår da vi som sagt skulle til julefrokost. Det der gør outfittet specielt er, at både bukser og bluse faktisk var gaver fra Johnni (og skoene en tidligere gave fra ham). Det er dejligt at have en kæreste, der forstår ens stil så godt, at han kan ramme helt rigtigt :-). Og jeg er så smart, at jeg selvfølgelig tager mit kamera med hele vejen ind til Østerbro, for så at konstatere at SD kortet sidder hjemme i computeren. Så de er altså taget med iPhone, så bær over med kvaliteten.

Det føles lidt hårdt i dag, da jeg igår aftes havde besøg af en veninde og det blev lidt sent. Og i dag skal vi alt andet end at slappe af, da vi skal til julefrokost igen, denne gang hos Johnnis forældre. Det er så hårdt at have ferie ;-). Håber også at I nyder juledagene!

Turtleneck – Only // trousers – Only One // taske – Zara // sko – Nike // solbriller – H&M

English translation: Goodmorning! I wanted to show you these pictures from yesterdays christmas lunch. Both the turtleneck and trousers are presents from Johnni (and the shoes). So great to have a boyfriend that understands your taste ;-). I forgot my SD card when we were shooting the pictures, so they are taken from an iPhone. 

Today we are going to another christmas lunch, being a little tired from yesterdays. Holidays are so hard ;-). Hope you are enjoying the Christmas days too! 

Turtleneck – Only // trousers – Only One // bag – Zara // shoes – Nike // sunglasses – H&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen derpå...