A meaningful ring

Dagen derpå…

 photo 8D1BDB05-83CE-4878-AE0F-424CBF8B1ECC.png_zpspswk4bt0.jpeg

Glædelig jul søde læsere! Jeg håber I alle havde en rigtig dejlig dag igår, med jeres familier. Jeg havde i hvert fald en god dag og aften hos min mormor. Egentlig synes jeg, at julen er em lidt svær størrelse. Da jeg var mindre glædede jeg mig så vanttigt meget til juleaften, at jeg sommetider fik feber af det. Nu hvor jeg er blevet ældre, er glæden ikke lige så stor. Faktisk har jeg slet ikke været i julestemning i år, på trods af, at jeg har været til jule-tamtam hver weekend i december. Det er nok bare endnu en kedelig ting, ved at blive voksen…

Men ikke desto mindre var jeg meget tilfreds med aftenen igår! Lækker mad, godt selskab og gode gaver. Jeg fik intet mindre end 5 gaver af Johnni! Jeg må siges at være en heldig kartoffel ;-). Jeg vil vise jer mine gaver på et senere tidspunkt. Nu skal vi nemlig til at gøre os klar til julefrokost i min fars familie. Men mon ikke jeg kan få prøvet nogle af mine julegaver først?

Rigtig god 1. Juledag til jer alle <3

English translation: Merry Christmas to all of you! I hope you are enjoying the Christmas days with your families. I had a great night at my grandmother’s house. When I was little I was so excited about Christmas, I sometimes had the fever, but now my excitement is not quite that big. Maybe it comes with the age? I still had a great night though, filled with delicious food, my lovely family and great presents. I got 5 presents from Johnni! Lucky me ;-). I will show you my gifts later, for now we have to get up and ready for christmas lunch with my dad’s family. Have your all a really nice day <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A meaningful ring