DEN STORE NYTÅRSGUIDE #1

A meaningful ring

 photo b1a394a8-4886-448f-b993-3c8dc668f852_zpsqsmffliz.jpg

 photo c015bfbb-ec75-4499-abce-541d0ede53cf_zpsf6jrxh2s.jpg

Jeg fik denne smukke ring af min mormor, da jeg blev færdig med på CBS tidligere på måneden. Den kommer slet ikke til sin ret på disse billeder, men det er en hvidguld ring med fire sten, som hun fik af min morfar for mange år siden. Jeg synes det er så dejligt, at jeg ejer et smykke, som er blevet givet ud af ren kærlighed for længe siden. Jeg føler lidt, at jeg nu går rundt med et stykke af deres kærlighed til hinanden. Er det ikke fantastisk?
Ringen er desværre lige lille nok til mig, så jeg tænker at jeg vil sætte den i en kæde, og have den rundt om halsen fremover.

Og så til noget andet; jeg har nemlig fået juleferie i dag! Og jeg skal ikke arbejde en eneste dag indtil d. 4. januar. Juhu! Men jeg trænger godt nok også til ferie, har kørt i et ret højt gear de sidste par måneder, så det bliver godt at få slappet godt og grundigt af!

Har I fået juleferie?

English translation: I got this beautiful ring af a graduation gift from my grandmom. It is a white gold ring, which she got from my granddad many years ago. I really like the idea that I own a piece of their love for each other. Unfortunately the ring is to the small side, so I’m thinking that I will wear it in a chain around my neck.
And another good thing: today I had my last work day this year and now I have 11 days off! So needed! Do you have the christmas holidays off?

2

 • Ih ja, juleferie er skønt!
  Jeg er helt vild med ting som har betydning. Jeg synes det er vildt sødt at eje noget som på den måde er givet af kærlighed. Jeg husker selv min konfirmation hvor jeg bar min oldemors perler. Det er sådan en rar følelse at vide at nogen har været glad for det man går rundt med!

  Og udover det er det en virkelig fin ring! 🙂

  // https://frederikkefeilberg.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Jeg har det ligesom dig, det er en fantastisk følelse! Og tak, den er rigtig fin <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN STORE NYTÅRSGUIDE #1