Igår var en god dag!

Dejlige december dage

 photo D5FC72C5-535B-4AC3-8E33-8ABBE377511E_zpsvxkonvmc.jpg

Den sidste uges tid har simpelthen bare været skøn. Jeg har fyldt min tid op med dejlige ting og søde mennesker. Så jeg tænkte at jeg lige ville dele nogle af mine øjeblikke, til inspiration eller glæde for andre.
I weekenden passede vi hund, spiste lækker morgenmad, jeg var i Glassalen i Tivoli lørdag aften og se Crazy Christmas Cabaret – det kan helt klart anbefales! Søndag fik vi klaret en masse julegaver og spiste god frokost. Mandag mødtes jeg med en veninde efter arbejde til lidt shopping og kaffe. Tirsdag mødtes jeg med min gamle studiegruppe, til æbleskiver, æblegløgg og klippeklister. Onsdag mødtes jeg med Paris-pigerne til risengrød og julebagning.

 photo 311FEC19-3331-4E93-B1B6-7AAAB855E4EC_zpssnx98qst.jpg

Jeg er lidt træt, for jeg har været sent hjemme hele ugen, men god træt – kender I det? I weekenden tager jeg lige lidt mere julehygge med, inden juleferien venter i næste uge. Og den ferie lover også til at blive rigtig god.
Så det kompenserer næsten – NÆSTEN – for det faktum, at på lørdag er det et år siden, jeg kom hjem fra 4 dejlige måneder i Paris.

Som I kan se på det første billede, var jeg så heldig i sidste uge, at få den vase jeg ønskede mig. Det var en af mine graduation gifts, og jeg er så glad for den!

English translation: This last week has been so good! We have been dog-sitters, eating delicious breakfast, been in Tivoli watching The Crazy Christmas Cabaret, gift shopping and a lot of catch up with friends. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Igår var en god dag!