Julegaver til ham

Igår var en god dag!

 photo 0955E34C-C3F3-4FBA-A218-D3A38C0A7C80.png_zpsbwluq4ys.jpeg

Igår var så dagen, hvor jeg blev til et voksent menneske der har gennemført en universitetsuddannelse! Nu har jeg derfor fået en fin titel: BA i Engelsk og Organisationkommunikation og jeg kan snart starte på næste kapitel. Først venter der dog lige nogle måneder, med det arbejde jeg hele har haft. Så for nu er der egentlig ikke den store ændring, andet end at min fritid nu bliver uden dårlig samvittighed (eller den kan bruges på noget af det hjemmearbejde, jeg har forsømt de sidste par uger).
Igår aftes blev dagen lige fejret med hjemmelavet pizza og et koldt glas hvidvin sammen med Johnni. Og i dag og imorgen står den så på arbejde som normalt.

Hav en dejlig dag

English translation: Yesterday I became a real grown-up as I graduated from CBS. I now have a long title: BA in English and Organisationalcommunication and I am ready to the next step soon. But first of all I will continue working as usual, so there are not any big changes, other than no bad conscience and time to take care of neglected work. Yesterday, Johnni and I celebrated with homemade pizza and cold whitewine.

Have a nice day <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver til ham