Et outfit & lidt om julekonkurrencer

Smukke fletninger & et nyt tiltag

 photo PicMonkey Collage_zpsqceyltdk.jpg Source: Pinterest

Hej søde læsere På det sidste har jeg fået en ting for fletninger i alle mulige former. Disse frisurer synes jeg er rigtig søde og det er altså ikke rum-videnskab at lave dem, selvom det nogle gange kan se sådan ud. Nr. 2 lavede jeg på mig selv igår, og selvom det kræver lidt øvelse, så gik det alligevel. Det værste er næsten det, at skulle holde sine arme over hovedet så længe :-). Det er da i hvert fald lidt inspiration til de kommende julefester, eller bare til en almindelig dag som jeg gjorde igår. I kan se resultatet her.

Og så til det nye tiltag. Jeg har lagt mærke til, at det kun er lidt over halvdelen af bloggens besøg der er fra Danmark, og for at der ikke er så mange der skal komme forgæves, vil jeg begynde at lave en oversættelse til engelsk i bunden af hvert indlæg, så alle kan forstå hvad jeg skriver. Det kommer ikke til at have nogen betydning for indlæggene, andet end at de vil blive lidt længere.

English translation: Hi! I have noticed that almost half of you readers are not from Denmark, so therefore every post will have an English translation from now on. I hope you will like it and I hope you have a lovely sunday! I am going shopping for christmas gifts with my boyfriend and littlesister and afterwards we are going to my dad.
Lately I have had a thing for braids in every shape. I think that these hairstyles are really cute and not that difficult to do, even though it seems like it is. Yesterday I tried out number two on myself and that went good, although I will might need some practice. The worst part is the sore in your arms for keeping them over your head for that long ;-). So here you have some inspiration for the upcoming christmas parties or just for a normal day like I did yesterday. See the result here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et outfit & lidt om julekonkurrencer