Hvis jeg havde 5000 kr...

Et outfit & lidt om julekonkurrencer

 photo 37822BB4-0F25-4DF4-BF70-AE0A0EF4156F_zpszv1duzup.jpg

 photo 71AE2716-4C1F-4DC7-871E-57A7653FED78_zpslpugpc84.jpg

 photo 8F1ACB97-4FAC-4446-AD71-BA01D9E73791_zpsbcfrchob.jpg
Fotograf: Emmi Eugenie Photography

Godmorgen <3 i dag skal vi snakke lidt om konkurrencer og give-aways på internettet. Jeg er typen der deltager i mange konkurrencer, for tænk nu hvis jeg vandt den creme, selvom den nok ikke passer til mig, eller den parfume jeg ikke ved hvordan dufter, eller den taske jeg aldrig selv ville købe, om jeg så havde pengene. Her i december måned er der konkurrence boost og min mail er fyldt med diverse webshops og blogs der afholder fede konkurrencer. Og jeg vil ikke gå glip af noget, så jeg deltager selvfølgelig i næsten dem alle sammen. Men nu er det pludselig blevet en belastning, hvis I forstår? Det er da rigtig rart at have muligheden for at få nogle ting gratis, men det har måske taget lidt overhånd? Vi har d. 5. december i dag, jeg er allerede begyndt at vælge konkurrencer fra. Ikke fordi jeg ikke vil vinde præmien, det vil jeg selvfølgelig godt, men fordi jeg ikke gider at svare på 10 spørgsmål, sende mails, skrive kommentarer, dele og like 30 ting om dagen. Og hvornår har jeg egentlig vundet en konkurrence? Det er så længe siden, at jeg ikke kan huske det. Jeg glemmer faktisk ofte hvilke konkurrencer jeg har deltaget i, og tænker derfor ikke over om jeg vinder eller ej. Jeg deltager bare.

Men skal blogs og webshops have mange konkurrencer, for at få besøgende og kunder? Vil I overhovedet læse med på blogs, der som min, ikke har nogle konkurrencer?
Jeg vil da ikke udelukke muligheden for, at det en dag sker, men ikke lige foreløbigt i hvert fald. Håber I stadig vil følge med alligevel :-). Hvis I nu får en ekstra fin posering? 😉

 photo 6258D391-1E5B-4509-9FE1-FE51A880C6CF_zpsovktmlba.jpg

Jakke – eBay // Bluse – Monki // Nederdel – Monki // Halstørklæde – Vero Moda // Taske – Zara

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg havde 5000 kr...