Outfit & en lang torsdag

Juleønsker 2015

 photo jul_zpsd1lol5s9.jpg

Godmorgen og velkommen til dagen før 1. søndag i advent! Det ligger jo lidt op til nogle juleønsker, så det får I her.

Nogle af tingene er specifikke ønsker, f.eks. cremen og serumen, som jeg har undersøgt og fundet frem til at de passer godt til min hud. Andre ting er lidt mere ‘åbne’, f.eks. salt & peber kværnen, der ønsker jeg mig bare nogle pæne nogle, og bukserne findes jo også i mange forskellige mærker og prisklasser. Jeg kan nemlig også godt lide at blive overrasket lidt :-). Chancen for, at listen bliver længere inden jul, er ret stor, men her har I i hvert fald en god start! Hvad ønsker I jer i julegave?

1 – Adax taske // 2 – Object trøje // 3 – HH Simonsen glattejern // 4 – Kähler vase // 5 – Remington rensebørste // 6 – ByMarika øreringe // 7 – Vila habitbukser // 8 – L’Oreal creme // 9 – L’Oreal serum // 10 – Menu salt & peber kværn // 11 – Morrocanoil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit & en lang torsdag