Lav din egen julepynt

Outfit & en lang torsdag

 photo DF012BE7-1C4C-4AF3-8640-34BDF6C88D17_zpstdakbtwj.jpg

 photo F2A9444F-1FB6-4183-A2E0-B65EDD893E6F_zpsitumzsfi.jpg

 photo 2EF7348C-686F-42EC-96BA-B2ED10CB885F_zpsmsqufd9l.jpg
Fotograf: Emmi Eugenie Photography

Hej derude! Jeg har stadig en masse billeder, jeg ikke har vist jer, som min søde veninde Emmi har taget.

I dag er en lang dag! Jeg har været på arbejde fra kl. 7.30 til nu (kl. 14) og fra nu og frem til engang i aften står den på projekt med min gruppe. Jeg glæder mig godt nok til det her fag er færdigt! Jeg synes det er vildt spændende, det er ikke det. Men jeg har slet ikke fået skolerytmen dette semester, da jeg kun har det ene fag. Jeg har været til alle undervisningstimerne, men hver gang de er overstået, har jeg lagt det væk igen og koncentreret mig om arbejde. Så jeg glæder mig til at mit fokus kan være på arbejde og blog igen. Og til at jeg er færdiguddannet selvfølgelig! Lige om lidt står jeg med en bachelor i engelsk og organisationskommunikation! Det er da værd at fejre! Selvom jeg godt nok ikke har planer om at fejre det. Okay, måske åbner jeg en flaske bobler og tvinger Johnni til at drikke noget af den, sammen med mig ;-).

Jeg glæder mig også til weekenden, den kommer til at stå på fest og farver! Hvad med jer? Skal I noget spændende i weekenden?

Cardigan – Vero Moda // T-shirt – Monki // Nederdel – Monki // Støvler – købt i Paris

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav din egen julepynt