Winter is coming - pæne, forede støvler

Lav din egen julepynt

Hej derude! Er jeg den eneste der har et lidt anstrengt forhold til julepynt? Det er virkelig hyggeligt og vi pynter også op hjemme hos os, men det bliver nemt bare røde kravlenisser og gran. Når man går op i indretning og prøver at få det meste til at passe sammen, så hjælper det ikke at fylde hytten op med julepynt, der slet ikke matcher noget andet i indretningen. På den anden side kan julepynt også være ret dyrt, og når det kun skal stå fremme en måned om året, er det ikke her jeg vil spendere alle mine penge.

Derfor synes jeg det er en god idé at lave det selv! Jer der følger med på Instagram, kunne igår se resultatet af Johnni’s kreative evner. Det er så fint med hjemmelavet julepynt, og det behøver absolut ikke kun at være julehjerter og kræmmerhuse! Jeg har her fundet noget inspiration på Pinterest, hvor der gemmer sig mange gode idéer. Bare søg på DIY christmas decorations og der kommer en masse frem.

 photo PicMonkey Collage_zpsbmwelotc.jpg

 photo PicMonkey Collage1_zpszk6ehm34.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter is coming - pæne, forede støvler