Link love #3

Winter is coming – pæne, forede støvler

 photo 8A52083E-5211-45BC-9504-6495E63B1830_zpsos75gqjd.jpg

Billi Bi // H&M // Shoe Biz // Pavement

Godmorgen! Jeg har det sidste stykke tid klikket lidt rundt på nettet, for at finde nogle pæne, varme støvler. Det er altså ikke altid nemt, hvis man ikke er til Timberland eller Sorel, men jeg synes nu jeg har fundet nogle gode bud. Og da jeg hørte om snevejr i weekenden, tøvede jeg ikke med at bestille støvlerne fra Pavement. Jeg har haft prøvet dem nogle gange før, og synes egentlig de virker lidt klodsede. Men jeg er nu kommet frem til, at alle vinterstøvler nok virker klodsede, når man kommer fra lette sneakers. Så jeg prøver!

Der er lidt i alle prisklasser, så der er noget til alle. Et godt råd er, hvis du har udset dig nogle lidt dyre støvler, så se om du kan finde dem på Trendsales. Der er en del støvler til salg, der aldrig har været brugt. Så der kan være nogle penge at spare.

Jeg er på vej på arbejde nu. Heldigvis er det fredag og weekenden starter kl. 15.30! God fredag til jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Link love #3