Status & en lille ferie

Når der ikke er timer nok i døgnet

 photo DA85843A-1913-4769-8B83-10D445219BA3_zpstcihjlx9.jpg

Hej derude, LÆNGE siden! Jeg beklager virkelig at jeg ikke har opdateret herinde i et stykke tid, men jeg har simpelthen ikke haft tiden og motivationen til det. Og når jeg så har haft tid, har jeg valgt at bruge den anderledes. Tro det eller ej, men det at skrive blog-indlæg er ikke kun den tid man bruger på selve teksten. Man skal også ligesom få idéerne et sted fra, og det er nok primært det, der har været mit problem. Derudover er det svært at tage gode og indholdsrige billeder, når man er væk hjemmefra alle døgnets lyse timer.

Jeg har ofte fået lidt dårlig samvittighed, og flere gange været ved at skrive et indlæg, fordi det var længe siden, men så har jeg lige stoppet mig selv. For hvorfor skulle jeg have dårlig samvittighed over, ikke at opdatere min egen blog, som jeg selv bestemmer over og i øvrigt ikke tjener nogle penge på? Og så har jeg slettet indlægget igen, fordi jeg egentlig ikke havde noget på hjerte. Og jeg vil ikke spilde jeres tid, på helt ligegyldige indlæg, selvom det nok ikke er alle indlæg, der er super relevante altid, men jeg har virkelig sagt til mig selv mange gange, at det her er MIT univers og jeg skriver primært for mig selv. Derfor er der ingen grund til at skrive stolpe op og stolpe ned om ingenting. Nu føler jeg, at jeg igen har noget på hjerte og noget jeg gerne vil ud med. Både tanker, men også inspiration, ønsker (det jo jul lige om lidt!) og alt det som bloggen her plejer at indeholde. Dog syntes jeg ikke, at jeg kunne starte hvor jeg slap, uden en lille update og opfølger. Det sidste I hørte fra mig, var at jeg var på weekend med min familie i Ebeltoft. Jeg er kommet hjem – men det vidste I nok godt 😉 og der er sket en del siden da, både store og små ting, som jeg vil skrive lidt om løbende.

For nu vil jeg bare sige tak for, at I stadig er her. Kan se, at der alligevel er nogle, der har kigget forbi, selvom jeg har været fraværende. Jeg glæder mig til at fordybe mig i bloggen igen, og håber I stadig er med mig. <3

God mandag!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status & en lille ferie