Om den første dag og Klovn

Status & en lille ferie

 photo 4051C95E-B2B0-469B-8802-6AE8E233007A_zpsmhcpnc6w.jpg

Godmorgen! Jeg beklager, at bloggen har været så stille i den her uge, men jeg har virkelig ikke været særlig meget hjemme. Skal lige ind i en fast rutine med de her to jobs, der betyder tidligt afsted og sent hjemme. Jeg har allerede gjort nogle tiltag, som jeg vil skrive mere om på et andet tidspunkt. Men det er hårdt, at være på farten 10-12 timer om dagen. Jeg har sovet rigtig godt om natten, haha!

Men det er heldigvis ikke kun arbejde der optager min tid. Tidligt igår morges kørte jeg med min familie på min mors side, til Aarhus og hyggede og derefter til Ebeltoft, hvor vi skal bruge weekenden. Det er rart med et afbræk fra hverdagen og bare slappe af.

Billedet er fra i tirsdags på vej på arbejde. Et outfit billede set fra min egen vinkel 🙂

Jeg håber også, at I har en dejlig weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om den første dag og Klovn