Veggie Wednesday: Rødbedebøffer

Om den første dag og Klovn

 photo FE1F7C6D-2113-47DE-8EB9-A2C2B993C9D1_zpscchoanac.jpg

Godmorgen, håber I har en dejlig søndag! Jeg havde jo første dag på mit nye arbejde i fredags, og jeg er meget positiv omkring det. Se lige udsigten fra mit skrivebord! Den første dag kan ofte være lidt forvirrende, med alle de nye indtryk og informationer man får. Jeg havde egentlig været syg siden onsdag, på arbejde torsdag og videre til Fisketorvet for at hygge med en veninde, og så op på nyt job fredag, stadig småsyg. Lad mig sige det sådan, at jeg var rimelig kvæstet da jeg kom hjem fredag eftermiddag! Men det er dejligt at være kvæstet, efter at have lavet noget man godt kan lide. Jeg føler mig næsten lidt for heldig lige for tiden. Jeg har to jobs som jeg er glad for, det havde jeg næsten ikke turde håbe på for en måned siden.

Nu tilbage til torsdag eftermiddag/aften, som jeg brugte med en god veninde på Fisketorvet. Vi var inde og se Klovn Forever, og jeg syntes altså det var en god film. Den er pinlig, den er tåkrummende, man tænker: ‘nej, nej, nej det gør du bare ikke!’, men den er stadig virkelig sjov! Jeg tror, at sådanne film deler vandene. Enten er man til den humor, eller også er man ikke, og så virker filmen nok bare plat. Jeg er til den humor! Jeg er generelt stor fan af dansk comedy og kan grine så jeg næsten tisser i bukserne, til diverse stand-up shows, film og serier! Så jeg var tilfreds med filmen, selvom jeg er lidt uenig i slutningen, men den vil jeg jo ikke afsløre, hvis der er nogle der ikke har set den.

bymichelle blog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veggie Wednesday: Rødbedebøffer