Solen skinner på mig i dag

Grønne ønsker

Oven på sådan en dejlig weekend, der dog bød på tømmermænd for første gang længe, var det lidt hårdt igår, at have en lang dag med arbejde og skole. Nu skal jeg til at sætte pris på mine fridage, hvilket også bliver meget dejligt. Og hvordan gør man det bedre, end at sukke efter lækkert tøj?

 photo hmprod_zpsk3t8dodw.jpg photo hmprod1_zpseb0dcxuj.jpg
 photo bahne_stine_goya_bird_jacket__cypress_zps092h0ewv.jpg photo essie_trophy_wife_stor_zpswhtw4y6z.jpg

Lige for tiden drømmer jeg om grønne efterårs items. Det er egentlig kommet af, at en af mine veninder havde den flotteste kjole på i lørdags, i den farve. Jeg kunne godt finde på at købe striktrøjen, den er virkelig fin med glitter i. Tunikaen er også rigtig flot, og fås også i en trøje-udgave. Pelsen er rent ønsketænkning, men nøj den er smuk! Neglelakken er en fin måde, at få farven ind i et outfit. Lidt irriterende at jeg først ser det nu, har ellers lige bestilt nogle andre farver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solen skinner på mig i dag