6 ting jeg vil lave dette efterår

Solen skinner på mig i dag

 photo 13c171f9-8eb6-476b-b324-328f8b9a4588_zpspmiyanvc.jpg

Hej I søde <3 kender I det, når alt bare spiller? Når vejret er godt, smilet er stort og dagen bare er ekstra god? Sådan er min dag i dag og det er der en god grund til!

Jeg har nemlig fået et job i dag! Jeg har før skrevet om, hvor meget fritid jeg havde, og ville ønske jeg kunne få et arbejde mere, og det har jeg sku fået! I dag! Det er egentlig ikke et job, jeg sådan helt officielt har søgt, men blev ringet op i dag og tilbudt det. Det kan betale sig, at have et godt netværk ;-). Jobbet er 2 dage om ugen, så jeg stadig kan beholde mit andet arbejde og passe min skole. Det ligger i Ørestaden, så jeg slipper ikke for transporten. Men det er jeg nu efterhånden så vant til.
Jeg starter på fredag kl 9, så i næste weekend får i nok lige en opdatering på det.

Udover det, er håndværkerne endelig blevet færdige med loftet, så vi har fået vores stue tilbage, der ellers har været delvist opbevaringsrum det meste af sommeren. Og så går jeg en dejlig weekend i møde med sommerhus-besøg, brunch, familie og housewarming med søde veninder. Så kan det vidst ikke blive meget bedre, hva? Og ja, jeg ligner en jubel-idiot, men sådan ser jeg altså ud i dag!

Håber I får en mindst lige så god weekend som jeg <3

bymichelle blog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 ting jeg vil lave dette efterår