VIDEO: Månedens favoritter - September

iPhone vs kamera billeder

 photo C08C97A5-BA8F-4E6E-BE92-9C525D50358C_zps7uhqcwhh.jpg

God formiddag søde læsere. Sikke en dejlig, solskinsfyldt søndag! Lige for tiden er der ikke rigtigt nogle outfit-indlæg her på bloggen, og det skyldes simpelthen mangel på en fotograf. J har nogle gange taget billederne, andre gange har jeg selv (hurra for selvudløser!), men det holder ikke rigtigt i længden, og J er ikke altid med på at tage dem. Jeg vil gerne så vidt muligt holde bloggen fri for iPhone billeder, så I kan godt se der er lidt problemer på den front ikke? Jeg må bare til at slæbe mit kamera med mig noget oftere, og spørge dem jeg nu er sammen med, om de vil tage billeder af mig. Det er nok lidt underligt, ja, but that’s the life of a blogger, right?

Men der er et sted, hvor iPhone billeder er velkomne: Instagram. Så hvis I nogle gange føler, at bloggen er lidt tom for personlige billeder, så tag et kig på min Insta profil.

bymichelle blog

4

 • Blog by Xenia

  Jeg er også ved at spare om til sådan en kamera, men indtil videre bruger jeg mine forældres. Men jeg har det samme problem. Hvem skal tage mine billeder?? For det er jo ikke altid at alle har lyst ..:)

  http://xeniarisbo.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Ja det er lidt et problem, og jeg ved at flere store bloggere har det samme problem. Nogle har simpelthen ansat en fotograf! Det har jeg ikke lige råd til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er det heller ikke helt let! Jeg har desværre ikke sådan et fancy kamera endnu (men er ved at spare op), så mn blog er fuld af Iphone billeder, men jeg tror også bare, det kommer an på hvilke slags billeder, man lægger på sin blog, om man så kan “nøjes” med iphone billeder 🙂
  Hav en lækker søndag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Jeg synes bare, at nu har jeg et godt kamera og muligheden for at fylde bloggen op med gode billeder, så det prøver jeg at holde mig til. Men ja, det kommer jo også an på hvilke billeder det drejer sig om 🙂
   God søndag til dig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Månedens favoritter - September