Simple & grey-ish

Hår inspiration

 photo haringrr_zps7ykasbms.jpg

Goddag søde læsere <3 Det er godt nok en doven søndag, jeg har gang i i dag. Det indbyder til lidt snak om hår.

Jeg har det sidste års tid fået klippet mit hår lige og vokset nogle af mine etager ud. Det har været rigtig godt for længden, og på det år er det vokset en del. Nu er jeg ved at være der, hvor jeg er tilfreds med længden og gerne vil have lidt mere liv i håret. Efter at have kigget blandt andet Pinterest igennem fra ende til anden (næsten!), er jeg kommet frem til at jeg vil have nogle lange etager, eller long layers, det lyder lidt bedre :-). Det er ikke den store forandring, men jeg håber at det vil give mit hår mere liv.

Blandt andet Blair Waldorf/Leighton Meester’s hår er en stor inspirationskilde for mig. Hvis man så bare også kunne vågne op hver morgen med perfekt krøllet hår, ville det være fint for mig. Det følger nok bare desværre ikke med til klipningen.

Ny klipning er dog ikke den eneste tanke, jeg har gjort mig omkring mit hår på det sidste. Jeg har nemlig besluttet mig for ikke at farve det. Ikke lige foreløbig i hvert fald. Sidst jeg fik farvet hår var i midten af juni, men den er falmet på en sådan måde, at den falder ret godt ind i min egen hårfarve, så nu prøver jeg lige at lade det være sådan.

Billederne er fra Pinterest.

bymichelle blog

2

 • Camilla

  Leighton Meister har fantastisk hår. Hende og Blake lively er også jævnligt min inspirationskilde til hår.
  Gid deres hårstylist fulgte med en klipning!

  /C
  Ninedresses.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple & grey-ish