5 hurtige til mig

Simple & grey-ish

 photo 27afff4f-e967-404f-842d-34e0b6137303_zpsvsckjdii.jpg

 photo 9414df63-5b24-468a-89c9-85f13359213e_zpsig30v7r8.jpg

 photo a0ee7c41-6b38-4d45-8ad2-6c134724f709_zpsvigmn6hk.jpg

Helt dugfriske outfit billeder fra i dag. Jeg har fået de lækre sko (plus et andet par – heldig much!) af søde J, så de skulle selvfølgelig med. De ser grå ud på billederne, men i virkeligheden er de mere beige. Tasken er virkelig et af mine gode køb og jeg er meget glad for den!

Jeg føler mig ikke særlig inspireret lige for tiden. Underligt nok, så er jeg altid mest produktiv og motiveret, når jeg har travlt. Min uge (fra nu af og til jeg får et ekstra job) ser således ud:

Mandag: Arbejde fra 8-13 og derefter skole fra 14.30-17.
Tirsdag + onsdag: Fri. Dog var jeg til Crossdance i onsdags, som jeg tænker at jeg vil fortsætte med.
Torsdag: Arbejde fra 8-15/16 tiden.
Fredag, lørdag + søndag: Weekend.

Det er simpelthen alt for meget fritid som jeg har svært ved at fylde ud med andet end lidt huslige ting, læsning og Grey’s. Og jeg søger altså jobs! Men det er ikke særlig nemt. Jeg er startet med, at søge her i nærheden af hvor jeg bor, men mit andet arbejde ligger i Vallensbæk, så jeg udvider snart min søgning geografisk.

Er jeg den eneste, der er uinspireret når jeg keder mig? Det er faktisk snart så slemt, at jeg igår slet ikke havde noget imod togforsinkelser. Jeg har jo ikke travlt…

Forresten, så har jeg lavet designet lidt om herinde. Jeg er ikke så god til at tage en beslutning og holde ved den. Så det bliver nok ikke sidste gang, det bliver ændret. Men for nu er jeg tilfreds med det. Håber I kan lide det. 🙂

Sko – Nike // Taske – Zara // Bukser – Pieces // Trøje – Zara 

2

  • Nick Albrechtsen

    Mht. Arbejde, så har jeg en græsplæne i Ejby, som trænger til at blive slået…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 hurtige til mig