Om at dele sit liv med andre

Make-up ønsker

 photo PicMonkey Collage_zpsnejoribj.jpg

Clinique Lash Power // Clinique ChubbyStick // CND Solaroil // CND Vinylux Top Coat // Benefit Gimme Brow

Disse 5 ovenstående produkter ville jeg rigtig gerne tilføje til min make-up pung. Ved ikke om man kan kalde negleprodukter for make-up, men de ryger lige med i den samme kategori. Jeg har på det sidste haft en del problemer med, at min mascara smitter af under mine bryn. Helt vildt irriterende, for man ser det jo ikke selv. I Matas blev jeg så rådet til at købe en vandfast, men lige lidt hjalp det. Da jeg læste Pudderdåserne’s indlæg omkring mascara, blev jeg meget klogere, og derfor vil jeg nu prøve Clinique’s mascara.
Jeg holder ikke særlig meget af at lægge neglelak, men jeg kan vil gerne have det på. Derfor er det lidt ærgerligt, når jeg får ødelagt neglelakken allerede samme dag, som jeg har lagt den. Det skulle de to produkter fra CND hjælpe med.
Dette efterår vil jeg have naturlige, men kraftige bryn og blussende kinder, så ChubbyStick og Gimme Brow må være opskriften.

Har I erfaring med nogle af disse produkter, enten gode eller dårlige?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at dele sit liv med andre