My August

Camel coat

 photo DSC_1045_zpsgqb5vaj8.jpg

Ja, så der er sket det, at jeg har tilføjet en camel coat til min garderobe. Hvem havde set den komme? Ikke mig selv i hvert fald 🙂 Men jeg har aldrig rigtig været med på frakke-tendenserne, og det ville jeg være nu. Men da jeg lige føler, at jeg skal prøve det af først, købte jeg altså denne jakke på eBay (find den her). Så gør det ikke så meget, hvis jeg ikke kommer til at gå med den 🙂

 photo DSC_1064_zpshwf07hmh.jpg

 photo DSC_1063_zpsazastqyg.jpg

Jeg har i dag fået tasken fra Zara og jeg må sige at jeg er imponeret over den, til de penge. Den kan helt klart anbefales! I kan se et bedre billede af den på min Instagram.

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My August