Et uhelbredeligt savn

Weekend in PJ

 photo 9d0e57bd-b17f-4efc-a71a-31e7c81e25e5_zpssdd6p5ci.jpg

Jeg har taget hul på en uge alene, J er taget på ferie fredag nat. Jeg kan egentlig godt lide at være alene og nyder tid for mig selv. Men alt med måde, som man jo siger. Heldigvis havde jeg en aftale med to veninder igår og i dag skal jeg spise frokost med min familie. Man skulle næsten tro det var blevet tradition, at en af os skal rejse på det her tidspunkt, omend han dog kun skal være væk en uge – heldigvis for det!

 photo 5b36c98d-b7da-4a65-9052-3d0e3e6a642c_zpspge7mo38.jpg

Igår havde jeg denne skjorte fra Zara på (find lign. her), dejlig let og tilpas oversize. Det er godt nok svært at klæde sig efter vejret lige for tiden. Det ene øjeblik er det koldt og overskyet, og det næste skinner solen og det bliver varmt. Well, det er vel charmen ved at bo i Danmark…

bymichelle blog

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et uhelbredeligt savn