The perfect jeans

Et uhelbredeligt savn

 photo E05C433D-876B-4FD2-B7BC-48E92BFA4BA1_zpsttflhp2s.jpg

I dag er det præcis 1 år siden, at jeg stod i lufthavnen og sagde farvel til min familie og kæreste og satte mig på et fly helt alene mod Paris, uden returbillet. Faktisk sad jeg i dette øjeblik i flyveren, uden nogen anelse om hvordan de næste 4 måneder  så ud. Jeg var på vej mod, det der skulle vise sig at blive mit livs bedste måneder. Jeg ville ønske jeg kunne spole tiden tilbage, ikke for at lave noget om, men får at opleve det hele én gang til.

Jeg savner det så meget hver eneste dag og der er så mange ting der minder mig om tiden i Paris. Billeder, dufte, lyde. Jeg får et sug i maven hver gang jeg hører nogle tale fransk i fjernsynet. Og det er ikke så meget personerne jeg savner. Selvfølgelig savner jeg dem jeg var sammen med og den søde familie jeg lejede mit værelse af, men ellers er dem jeg brugte mest tid sammen med dernede, også nogle jeg ser i dag, da de alle bor i København. Lige med undtagelse af en, der er flyttet til Færøerne.

Et eller andet sted er det komplet åndsvagt, at man kan savne en by på den måde. Og et folkefærd. Ikke desto mindre savner jeg alt ved den by. Jeg drømmer ofte at jeg går rundt i gaderne. Uden noget formål og uden at der sker noget, jeg går bare rundt. Det var også min yndlings beskæftigelse. Jeg elskede (elsker!) at gå rundt i den by. Den er så smuk, uanset hvor man går henne. Det gjorde så også, at jeg sled min familie og kæreste ned, da de var der for at besøge mig. De skulle jo se hvor fantastisk byen var, alle steder.

Men udover et meget stort savn, er jeg virkelig glad for at have fået så mange oplevelser. Både for mig selv, med fremmede mennesker, med nye venner, med min familie og med J. Vi snakker ofte om da de forskellige var på besøg, og jeg er glad for, at jeg kan dele noget af tiden med andre.
Og nu forstår jeg Hemingways ordsprog: “If you are lucky enough to have lived in Paris as a young (wo)man, then wherever you go for the rest of your life, it stays with you, for Paris is a moveable feast.”

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect jeans