God tidsfordriv

The perfect jeans

 photo 160fc5d9-45f2-4f28-9f2e-aeb371513876_zpsf3bd4t0b.jpg

Min kusine har givet mig disse bukser, hun ville ikke selv have dem mere. Det skulle så vise sig at blive mine yndlingsbukser! De sidder som var de syet til mig, og selv efter at have haft dem på flere dage i træk, holder de stadig formen. Her har jeg haft dem på i 3 dage, og de sidder bare.

Bukserne er fra Gina Tricot og de kalder dem, helt passende, Perfect Jeans. Faktisk har min veninde før snakket om Gina Tricot’s bukser, troede bare ikke på at de var SÅ gode, men hun havde ret!
Tror jeg skal kigge lidt nærmere på deres jeans fremover. Nu er tippet i hvert fald givet videre. <3

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God tidsfordriv