Det må man ikke sige...

God tidsfordriv

 photo 1197c4a0-1ef3-486a-a47c-34f74bc55cc6_zpskvmy5jy8.jpg

Hej på denne dejlige søndag. Jeg har brugt det meste af dagen hos min mor, hun har holdt fødselsdag, så i dag har jeg ikke selv haft brug for disse tips, men jeg bruger dem ofte i toget eller som igår, hvor jeg lå og solede mig det meste af dagen.
Jeg har nemlig nogle forskellige apps, som jeg bruger en del, når tiden bare skal gå:

Covet Fashion – et spil hvor man skal lave forskellige outfits og man optjener point til at udvide sine looks. Det lyder måske lidt fjollet, men det er faktisk ret sjovt! Bare søg på Covet i App Store, eller et andet sted hvis du ikke har iPhone.

Polyvore – en platform hvor man kan sammensætte collager med inspiration både til tøj og indretning. Man kan også browse igennem andres ‘sets’ som det hedder, og få en masse inspiration. Det gode er, at man kan se priser på alting og hvor det kan købes. Det findes både som almindelig hjemmeside og app.

Bloglovin – det bedste tidsfordriv: at læse blogs! Jeg kan rigtig godt lide at opdage nye blogs, og det er super nemt via funktionen Explore. Og det bedste er, at man kan gemme indlæg, hvis der f.eks. er en god guide eller liste.

Pinterest – nok en af de mest anbefalede ting her på min blog, men det er altså også en fantastisk ting. Man kan både gemme billeder og links, som man gerne vil dele med andre, eller man kan lave hemmelige opslagstavler, så det kun er en selv der kan se det. Jeg benytter mig meget af begge dele!

Husk at holde øje med min Hvisk profil. Der er ikke sket så meget derinde på det sidste, men der er nogle billeder på vej, blandt andet det I ser i toppen af dette indlæg.

bymichelle blog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det må man ikke sige...