What's in my bag - work edition

Det må man ikke sige…

 photo DSC_0867_zpsxmpyrsia.jpg

Vi lever i en fitness-verden. En verden hvor fitness er ‘det man gør’, og det man ser alle steder i reklamer og på de sociale medier. Man skal elske at træne i et træningscenter, man skal træne de rigtige steder og man skal have det rigtige fitness tøj på. Hvis man så ikke træner fitness, så løber man jo. Og det er så dejligt at løbe, specielt om morgenen inden arbejde og skole. Så hører man trendy musik i sine hovedtelefoner og har gode løbesko.
Men jeg gider ikke træne i et træningscenter. Jeg synes det er så umotiverende og tiden går forfærdeligt langsomt. Jeg kan ikke finde en masse fede øvelser, og dem jeg kan, bliver jeg hurtigt træt af. Og jeg synes det er så kedeligt at løbe! Når jeg starter, kan jeg kun tænke på én ting: hvornår kan jeg tillade mig selv at stoppe? Min vejrtrækning er irriterende og kilometerne er virkelig lange.
Jeg har så tænkt; er jeg bare ikke den type der træner? Jeg har haft spillet fodbold, men er ikke så god til alt det med holdånd. Jeg ville gerne være en yoga-type, men det er rigtig dyrt og det vil jeg ikke betale for.
Man må bare ikke rigtig sige det højt; jeg gider ikke at træne! Er hun mega doven? Tja, det er jeg vel. Men nu er jeg begyndt at cykle, og det er lidt som om, at det virker bedre for mig. Man kan slå tankerne (nogenlunde) fra og holde sin vejrtrækning rimelig normal. Kilometerne flyver lidt hurtigere afsted og man får masser af frisk luft! Så nu håber jeg, at jeg kan holde fast i det (og kan blive ved med at låne J’s cykel, da den er bedre end min egen!).

Er jeg den eneste der har det sådan med træning? For det føles ofte sådan :-).

4

 • Ej hvor er det dejligt, jeg ikke er alene! Jeg gider virkelig ikke træne, og cyklen er også det eneste der fungerer for mig. Hold op hvor har jeg bare ikke lyst til at gå ned og træne. Eller løbe. Jeg tror bare jeg er en af de der “spiser-pizza-og-træner-næste-år”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke så god til sport og faste træningstidspunkter, så fitness center fungerer bedst for mig – men ærligt talt, det er ikke fordi jeg får et rush af at træne som mange andre gør, jeg gør det udelukkende fordi jeg ved, at motion er godt for alle. Men hvis jeg kunne undgå det uden bivirkninger, havde jeg gjort det :joy:

  – Hosnya
  http://www.hosnya.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Jeg ville også med glæde undvære motion, det går vidst bare ikke rigtigt i længden 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What's in my bag - work edition