Proud of Pride

What’s in my bag – work edition

 photo 667a5b96-5eaf-41bc-80b7-dd3a87264ce7_zpsfahmtuj1.jpg

Jeg synes det siger rigtig meget om ens person, hvad man vælger at slæbe rundt på en hel dag. Hvad er så vigtigt for dig, at du vil putte den ekstra vægt på din skulder eller ryg? Derfor har jeg her samlet det, jeg har i min taske, når jeg skal på arbejde.

 photo DSC_0951_zpsktm1ncys.jpg

Jeg har en del transporttid til arbejdet, da jeg arbejder i Vallensbæk, derfor har jeg næsten altid noget med at læse i. I skoleperioderne læser jeg som regel til fagene, så jeg slipper for det når jeg er hjemme, men her i ferien har jeg haft almindelige bøger med. ‘Jagten på Harry Winston’ er en rigtig tøsebog, og det kan jeg godt lide!

 photo DSC_0950_zpswvlwzw4u.jpg

En anden ting jeg bruger togtiden på, er at lægge make-up. Ja det lyder måske mærkeligt, og det er da heller ikke den store fest make-up der bliver lagt i toget, men jeg kan lige sove et par minutter længere om morgenen. Derfor har jeg også min make-up pung med.

 photo DSC_0949_zpsekfirx4h.jpg

Ellers har jeg basis tingene med som pung, læsebriller, solbriller (se bort fra mig i glassene :-)), kalender og kuglepen. Jeg kan bedst lide en rigtig kalender, fremfor at skrive tingene ned i min telefon. Min yndlingslæbepomade Mentholatum, headset, telefon og vand.
Lige en side bemærkning: Det der smarte Aloe Vera vand, hvorfor vælger man at putte klumper (!) af Aloe Vera ned i? Det er godt ikke lige min smag. Så der er altså bare almindeligt vand fra hanen i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proud of Pride