Spring ud i det!

Summer skirt

 photo 5b96f956-4cd7-4755-98b0-a6f770ffef4c_zpsflweatkk.jpg

Godmorgen derude. Jeg har ikke skrevet så meget herinde den sidste uges tid, men sandheden er at jeg ikke har haft særlig meget på hjerte, kender I det? Men jeg har faktisk haft en god uge! I sidste weekend var jeg til fest med min gamle gymnasie klasse, det var virkelig hyggeligt. Og i onsdags så jeg en veninde fra gymnasiet, som desværre ikke kunne deltage i lørdags. Vi spiste på Wedofood i Kødbyen, prøvede Magnum Pleasure Store og sluttede af med pizza. I kan se min flotte is på Instagram. 🙂

 photo ee0f195d-cd04-41d4-83cf-943d0487ed7e_zpst3v2foma.jpg

Jeg har også shoppet lidt og pengene blev brugt på denne skønne nederdel fra Second Female, som jeg har tænkt på siden jeg så den i deres bod på Roskilde Festival, og disse sandaler fra Pavement, som er virkelig dejlige at gå i!

 photo fb3ff1db-5809-42a4-9a9c-168ad8c9a8b9_zps1ckv0gbo.jpg

bymichelle blog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring ud i det!