IKEA Cravings

Spring ud i det!

 photo d963f403-af5b-4417-b30f-5367ff697da3_zpsselqd9sf.jpg

Når det gælder ens karriere og fremtidige arbejdsliv, har mange nok en tendens at tage det sikre valg og ikke risikere for meget. Og for et år siden var det også min egen holdning, men det sidste års tid har vist mig, at man ikke opnår noget ved at være passiv og gøre som forventet. Det resulterede i, at jeg i sidste uge sendte en ansøgning til min tidligere chefs stilling, der netop havde sagt op. Jeg var ret sikker på ikke at få det, da jeg ikke har noget erfaring og kun ville kunne være i stillingen i et år, da jeg skal læse videre efter sommer næste år. I dag var jeg så inde og snakke med min anden chef og det er faktisk kun tidsbegrænsningen, der gør at jeg ikke kommer videre i ansættelsesrunden, eller hvad man kalder det. Ellers var jeg blevet taget i betragtning til min tidligere chefs stilling, efter kun at have været i virksomheden i godt 8 måneder – det synes jeg faktisk er ret vildt, og jeg er egentlig ret stolt af mig selv. Det viser bare, at det altid kan betale sig, at gøre det bedste på sit arbejde, selvom man har en ‘lille’ stilling.
Alene det at jeg søgte stillingen, er en personlig sejr. Der er lige nogle grænser man skal ud over. Jeg har taget en chance i mit arbejdsliv og min anden chef var faktisk ret imponeret af mig. Vi fik os så en snak om den nærmeste fremtid, hvilket jeg er rigtig glad for.

Pointen med dette indlæg: Hvis der er noget du gerne vil opnå, så spring ud i det. Du kan aldrig miste noget på det!
(Og ja, jeg læser lidt for meget CGD, men det ér altså inspirerende at høre sådanne motiverende ting fra andre!).

bymichelle blog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA Cravings